Servicii

Service Calculatoare

Putem diagnostica, repara orice unitate desktop sau monitoare. Daca componenta defecta nu poate fi reparata din cauza defectiunii grave sau costul reparatiei depaseste pretul achizitiei unei componente noi.

Transport Gratuit

Ne deplasam gratuit la domiciliul dumneavoastra pentru diagnosticarea si repararea unitatilor defecte. Constatarea, ridicarea si returnarea produsului sunt gratuit.

* daca sunt necesare mai mult de doua interventii la domiciliul/sediul dumneavoastra se va percepe tarif suplimentar pentru trasnport

* daca aveti sediul sau domiciliul in judetele Ilfov, Prahova, Giurgiu, Dambovita, se va percepe tarif suplimentar pentru deplasarea la sediul dumneavoastra

Service Laptop

Putem diagnostica si repara orice marca de laptop, daca componenta interna nu poate fi reparata, aceasta va fi inlocuita, dupa care vom testa echipamentul pentru a fi siguri ca acesta functioneaza corespunzator.

Achizitie echipamente

RowServ ofera serviciul de achizitionare echipamente si componente it la preturi avantajoase. Echipamentele vor beneficia de garantia oferita de producator, iar ini caz de defectiuni diagnosticarea si repararea acestora va fi evectuata in cadrul laboratorului nostru.

Retelistica

Configurare si instalare orice tip de retea si a echipamentului aferent, indiferent de dimensiunea acesteia sau a locatiei unde se face aceasta instalare. Detinem echipamentele necesare pentru aceste operatiuni. 

Web Design

Cream, dezvoltam si optimizam website-uri pentru toate tipurile de dispozitive, oferim servicii de marketing online, concepte grafice unice.

Mentenanta

Tipul abonamentului de mentenanta si serviciile incluse in acesta vor fi intocmite in functie de nevoile dumneavoastra, nu putem face un abonament standard deoarece fiecare companie are nevoie de diferite servicii.

Garantie

Fiecare serviciu prestat de service-ul nostru si fiecare produs cumparat din magazinul nostru it beneficiaza de garantie. Perioada de garantie difera in functie de serviciul prestat, aceasta incepand de la 1 luna pana la 12 luni, perioada va fi comunicata in scris in certificatul de garantie. Pentru produsele cumparate second hand din magazinul nostru garantia este de 6 luni sau 12 luni, iar pentru produsele noi de 24 sau 36 luni.

Valori in care credem

Principala noastra misiune este de a asigura satisfactia clientilor nostri, respectand orice angajament asumat, fara a pierde din vedere factorul uman. In functie de aceasta misiune, ne centram toate actiunile si deciziile pe care le efectuam in cadrul companiei.

Experienta, increderea si principiile pe care le utilizam in toate relatiile noastre de afaceri sunt factori care ne ajuta sa atingem un grad inalt de performanta.

Pentru noi, orice relatie de afaceri presupune o buna comunicare din partea ambelor parti, pentru a intelege cel mai bine nevoile fiecarui client in parte. Acest lucru ne ajuta sa realizam conexiuni intre clienti si partenerii nostri de afaceri, pentru identificarea si furnizarea celor mai bune solutii.

Compania noastra s-a dezvoltat in urma unei pasiuni si a unui devotament care ne-a impulsionat sa devenim cat mai buni in aceasta industrie. Prin urmare, stim ca este important sa continuam munca noastra de cercetare, documentare si informare, pentru a oferi la randul nostru expertiza noastra clientilor si partenerilor de afaceri.